Ο σκοπός μας δεν είναι να τοποθετήσουμε το σώμα σας μέσα σε πολύπλοκα σχήματα, αλλά να σας ενθαρύνουμε να ανακαλύψετε το σώμα σας , να ανοίξετε νέους χώρους στο σώμα και το νου σας και να βρείτε θεραπεία, ισορροπία και γαλήνη με αυτή τη μοναδική, διαλογιστική πρακτική.

Δεν υπάρχουν απαιτήσεις κάποιας φυσικής κατάστασης. Η πρακτική της γιόγκα προσαρμόζεται σε όποιον θέλει να μάθει. Όποια και να είναι η κατάστασή σας , θα σας διδάξουμε μεθοδικά την γιόγκα και θα συνεχίσουμε να σας καθοδηγούμε καθώς η πρακτική σας θα εξελίσσεται.

Πρώτο μάθημα

Για να κάνετε το πρώτο σας μάθημα στην σχολή χρειάζεται να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας. Αφού έρθετε σε εμάς θα ενημερωθείτε για όλα τα μαθήματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και θα συζητήσετε απορίες, τυχόν προβληματισμό σχετικά με την συμμετοχή σας στα μαθήματα αλλά και ό,τι είναι απαραίτητο ώστε η δασκάλα να σας καθοδηγήσει στις πρακτικές με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Για τους νέους ασκούμενους στο σύστημα της Ashtanga Yoga έχουμε προσεκτικά σχεδιάσει ένα εισαγωγικό μάθημα όπου θα σας εισάγει στις βασικές έννοιες της πρακτικής της γιόγκα συμπεριλαμβανομένου και της συντονισμένης κίνησης και αναπνοής ( vinyasa ) και θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε ώστε να νιώσετε άνετα για να ξεκινήσετε την πρακτική σας σε μία τάξη. Διαβάστε περισσότερα για αυτό : Ashtanga Yoga Fundamentals.