Ο σκοπός μας δεν είναι να τοποθετήσουμε το σώμα σας μέσα σε πολύπλοκα σχήματα, αλλά να σας ενθαρύνουμε να ανακαλύψετε το σώμα σας , να ανοίξετε νέους χώρους στο σώμα και το νου σας και να βρείτε θεραπεία, ισορροπία και γαλήνη με αυτή τη μοναδική, διαλογιστική πρακτική.

Δεν υπάρχουν απαιτήσεις κάποιας φυσικής κατάστασης. Η πρακτική της γιόγκα προσαρμόζεται σε όποιον θέλει να μάθει. Όποια και να είναι η κατάστασή σας , θα σας διδάξουμε μεθοδικά την γιόγκα και θα συνεχίσουμε να σας καθοδηγούμε καθώς η πρακτική σας θα εξελίσσεται.

Πρώτο μάθημα

Την πρώτη σας φορά στο Okto Yoga Shala Athens θα γνωρίσετε τη δασκάλα σε μια προσωπική συνάντηση όπου θα σας εισάγει στις βασικές έννοιες της πρακτικής της γιόγκα συμπεριλαμβανομένου και της συντονισμένης κίνησης και αναπνοής ( vinyasa ) και θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε ώστε να νιώσετε άνετα για να ξεκινήσετε την πρακτική σας σε μία τάξη. Θα ενημερωθείτε για όλα τα μαθήματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και θα συζητήσετε απορίες, τυχόν προβληματισμό σχετικά με την συμμετοχή σας στα μαθήματα αλλά και ό,τι είναι απαραίτητο ώστε η δασκάλα να σας καθοδηγήσει στις πρακτικές με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.